First Day Of 35.Perwoll Fashion Week



Sinoć je i zvanično počeo 35. Perwoll Fashion Week, i tu čast da isti otvori, imao je, modna legenda Bata Spasojević sa svojim brendom Individual, koji je u isto vreme proslavio i 15 godina postojanja na modnoj sceni. Revija je podeljena na tri segmenta..Art, Šik i Sport.. Svakako zavredjuje pažnju i poštovanje, kako kolekcija, tako i godine postojanja i rada. Plezir je bio i dovoženje VIP zvanica automobilima Jaguar..Posle Batine revije održana je revija najružnijih a najlepših i najudobnih UGG čizama. U ulozi manekena našli su se glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina a reviju je stilizovala Lisca sa svojom letnjom kolekcijom. Uživali smo potpuno.. I na kraju, čast da zatvori prvi dan FW-a imala je Milica Opačić svojom kolekcijom Sunrise Impression koja je oduševila sve prisutne pa i nas, svakim komadom..

Sto se tiče same kombinacije, ovo sam ja. Ja se u ovome osećam najprijatnije, košulja, džemper, pantalone i cipele ili starke (zavisi od prilike)...i u poslednje vreme sam baš zgotivio leptir mašne, tako da ih nosim kad god imam priliku. Tako su chic..
Katarina kombinacija je u skladu sa njenim jučerašnjim raspoloženjem..procenite sami kakvo je bilo..Ne bih u njeno ime dalje.. ;)

Peace & Love,
FA Choco Chic
















Katarina is wearing 

H&M shirt 
Stradivarious skirt 
Aldo shoes
Zara bag 
H&M headband 

0 коментара:

Post a Comment

 

FACEBOOK

Lookbook Katarina

Twitter Updates